SASA Haarlemmermeer

p/a 't Kattegat, Skagerrak 328
maandag t/m vrijdag
tel. bereikbaar van 9 tot 13 uur
023-563 98 29
www.sasahulpdienst.nl

Rijsenhout

Vrijwillige Hulpdienst
maandag t/m vrijdag
tel. bereikbaar van 9 tot 10 uur
06 - 23 12 12 11

Zwanenburg/Halfweg

Algemene Vrijwillige Hulpdienst
maandag, woensdag en vrijdag
tel. bereikbaar van 16 tot 17 uur
020 - 497 11 11


Buiten de vermelde uren kunt u bellen naar het centrale nummer:

Burenhulp Haarlemmermeer

maandag t/m vrijdag
tel. bereikbaar van 10 tot 14 uur
0800 - 290 15 00

 
Burenhulp Haarlemmermeer wordt ondersteund door de gemeente Haarlemmermeer en MeerWaarde Welzijn.

 


Home

U kunt door omstandigheden, ziekte, een handicap of uw leeftijd (tijdelijk) niet meer alles zelf doen? En u kunt geen beroep doen op huisgenoten, buren of familieleden? De burenhulpdienst kan dan een uitkomst voor u zijn!

 

Voor wie?

In principe kan iedereen die praktische en eenvoudige hulp nodig heeft bij de burenhulpdienst aankloppen. Denk aan begeleiding naar arts of ziekenhuis, hulp bij boodschappen, tuinonderhoud, administratie of het bieden van een luisterend oor. De burenhulpdienst helpt waar mogelijk of weet de weg naar een andere instantie die kan helpen.

Waar kan ik terecht?

U kunt het beste rechtstreeks bellen naar de burenhulpdienst in uw eigen buurt. U vindt de contactgegevens in de rechterkolom en via de onderstaande linken.

Naast de eigen openingstijden van iedere hulpdienst is er ook een algemeen telefoonnummer voor alle vijf de hulpdiensten. Het nummer is 0800 - 290 15 00. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 10 tot 14 uur.

Heeft u in uw woonomgeving geen burenhulpdienst en heeft u wel behoefte aan hulp of ondersteuning neemt u dan contact op met het de vrijwilligerscentrale Haarlemmmermeer, tel: 023 - 569 88 70 dan wordt met elkaar bekeken bij welke hulpdienst uw vraag neergelegd en beantwoord kan worden.

Haarlemmermeer kent vijf burenhulpdiensten:

Voor het Dienstenaanbod en de bereikbaarheid van bovenstaande hulpdiensten klikt u op de burenhulpdienst van uw keuze.

Uw eigen vragen of aanbiedingen plaatsen?

Heeft u een eigen hulpvraag of wilt u hulp aanbieden aan iemand die dat nodig heeft? Dan kunt u terecht op de website van Haarlemmermeer voor Elkaar. Na het maken van een profiel vindt u daar alle informatie over hulpvragen en aanbiedingen in Haarlemmermeer. Zowel particulier als via organisaties. Klik op onderstaande link om naar de website te gaan.

www.haarlemmermeervoorelkaar.nl